Merkede turløyper

Rundt om på Vega finnes det nå 17 merkede turløyper. 15 av dem er med i IL Vegas konkurranse der man registrerer seg på turmålet, samler poeng (pdf) og er med i trekning om premier.

Startpunkt for de fleste turene er rødkantede "Turløype"-skilt i veikanten og/eller flotte tavler med informasjon om løypa med kart og bilder. Turistinformasjonen har materiell om de ulike løypene, vanskegrad og tidsbruk. Kart med startpunkt for turløypene (pdf) kan lastes ned her. NB! Inntegningen av løypene på dette kartet er kun for å antyde hvor de befinner seg. Lenker med eksakte kart fra dintur.no eller turkarthelgeland.no finnes nederst på sidene til den enkelte løype. Les mer om turmålene her.

Turløypeskilt med rød kant   Informasjonstavle   Grønne piler

Kart med P-plass-oversikt og informasjonsbilder om de nymerkede løypene kan du nå finne hos www.dintur.no. Kryss av for Vandring i hurtigsøket til høyre, skriv vega i søkefeltet og trykk Søk. Gå inn på et av resultatene og klikk på vandring. Her får du opp alle turene som er gått opp med GPS på Vega og ved å klikke på ønsket tur, får du opp detaljinformasjon.